CT-8 – Mineralizator (FT4-87)

3500 RSD

Postfilter mineralizator FT4-87 namenje za CT-8 RO aparate za prečišćavanje vode.

Bajonetna veza, sigurno, nepropusno zatvaranje.

Preporučen period zamene: 1 godina.

Description

Postfilter – mineralizator za  CT-8 RO aparate Ovaj postfilter zamenjuje mineralne soli uklonjene tokom prečišćavanja vode i poboljšava vrednosti pH vode.

Filter raspolaže sa NSF sertifikatom.

Preporučen period zamene: 1 godina.

Predfilter se može veoma brzo zameniti zahvaljujući bajonetnom zaključavanju. Postavlja sa na mesto gde je skinut prethodni filter sa istom oznakom.

FT4-87 Karakteristike filtera

  • Maksimalna brzina protoka: 1.9 l/min
  • Minimalna temperatura: -4 oC
  • Maksimalna temperatura: 38 oC
  • Maksimalan pritisak vode: 8.6 Bara

Svi delovi predfiltera FT4-87 koji dodiruju vodu napravljeni su od materijala koji se koriste i koji su dozvoljeni u prehrambenoj industriji.

Šta znače skraćenice?

Šta znači skraćenica “GAC”?

GAC je skraćenica od engleske reči Granulated Actived Carbon s, označava da je to granulirani aktivni ugalj koji se koristi za filtriranje vode.

Šta znači skraćenica “RO”?

RO je skraćenica od engleske reči Reverse Osmosis , ona nam ukazuje da uređaji rade na  principu reverzne osmoze.

Šta znači skraćenica “TDS” ?

TDS je skraćenica od engleske reči Total Dissolved Solids i označava količinu čvrstih materija rastvorenih u rastvoru.

Definicija:

TDS Metar (TDS skraćenica od Total Dissolved Solids) ukazuje na potpuno rastvorene čvrste materije u rastvoru. Pošto rastvorene čvrste materije kao što su soli i minerali povećavaju provodljivost TDS metar meri provodljivost rastvora i procenjuje TDS.
Jedinica mere za TDS metar je ppm (parts per million) (delova na milion). Na primer ako TDS metar očitava 1ppm ukazuje da je prisutan 1mg rastvorenih čvrstih materija u svakom kilogramu vode.TDS metar ima široku primenu: za slane i slatkovodne akvarijume, akvaponiju, hidroponiju, kućnu upotrebu, za pijaću vodu, odpadne vode.

Šta znači skraćenica “NSF”?

NSF – (National Sanitation Foundation) je nezavisna američka institucija za kontrolu kvalitete koja ima dugogodišnje iskustvo u certificiranju različitih proizvoda. To je institucija koja se brine za javno zdravlje i sigurnost. NSF International je osnovan 1944. godine. NSF International se zalaže za zaštitu i poboljšanje ljudskog zdravlja na globalnom nivou. To je neovisna, neprofitna organizacija koja razvija norme, vrši certificiranje proizvoda, provodi audite, vrši edukaciju i upravljanje rizicima za javno zdravlje i okolinu. Proizvođači, trgovci i potrošači podjednako sudeluju u NSF International u razvoju javnih zdravstvenih normi i certificiranja kako bi se zaštitila svjetsku hrana, voda, zdravlje i proizvodi.

Niste dobili odgovor na vaše pitanje? Pozovite nas ili nam pišite rado ćemo Vam pomoći! Telefon +381607001616

Pošaljite nam poruku

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.